Hlavní obsah

Kaiserslautern ve šlágru druhé bundesligy hájí vedení v duelu s druhým St. Pauli

Šlágr druhé nejvyšší německé soutěže svede v pondělí proti sobě dva celky s minulostí v první bundeslize. Vedoucí Kaiserslautern má před druhým St. Pauli jednobodový náskok a v případě vítězství se může výrazně přiblížit postupu. Celek z Hamburku zase případný tříbodový zisk posune do čela soutěže.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Kaiserslautern se pyšní nejlepší defenzívou ve druhé lize, ve 22 kolech inkasoval jen 17 gólů. V minulém kole FCK remizoval 1:1 v Duisburgu.

St. Pauli se zase pyšní nejproduktivnějším útokem, na jeho 48 vstřelených gólů nikdo v soutěži nemá. V minulém kole ale ofenzíva St. Pauli vyšla naprázdno, domácí duel s FSV Frankfurt jen remizoval 0:0.

Na konci září Kaiserslautern zvítězil na St. Pauli 2:1. Hosté vedli po gólech Amedicka a Němce, šest minut před koncem z penalty korigoval Bruns. Z pěti vzájemných utkání St. Pauli vyhrálo jedinkrát, ale v závěru minulé sezóny. Zbývající zápasy vyhrál Kaiserslautern.

Na vítězství Kaiserslauternu si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru St. Pauli vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama