Hlavní obsah

Třebíč odvrací vyřazení, Hradec Králové může postoupit do semifinále

Jediná série čtvrtfinále první hokejové ligy stále čeká na svého vítěze. Zatímco Ústí nad Labem a Chomutov neměly s postupem problémy a mezi nejlepší čtveřicí je i Olomouc, Hradec Králové a Třebíč tvrdě bojují o poslední semifinálovou místenku. V sérii po poslední výhře vedou 3:2 Východočeši, Třebíč tak bude ve středu doma odvracet hrozbu vyřazení.

Foto: www.hchk.cz

Ilustrační foto

Článek

První zápas série vyhrála Třebíč v Hradci Králové 4:1, všechny góly vstřelila ve druhé třetině. Stejskal, Heřman a Burian se prosadili v rozmezí pěti minut, ve 40. minutě zvyšoval Nahodil. Domácí poté už jen korigovali Kadlecem. Odvetu domácí zvládli a přes půl zápasu uhájili vedení 3:2. Dvakrát se trefil Koudelka, za hosty se opět prosadil Heřman.

Třetí duel přinesl nevídanou přestřelku, Třebíč doma svého soka rozstřílela 10:4. Devět gólů dala už v prvních dvou třetinách. Hattrick zaznamenal Šedivý, i ve třetím utkání v řadě se trefil Heřman. Šest gólů padlo v přesilovkách, rozhodčí udělili celkem 105 trestných minut. Hradec Králové se ale z debaklu oklepal a o den později v Třebíči neinkasoval ani gól. Vítězství 3:0 a srovnání série mu přinesly dva góly Volrába, skóre otevíral Budínský.

Zatím poslední vzájemné měření vyhrál Hradec Králové 6:3, opět rozhodovaly přesilovky. Východočeši využili pět z devíti, hosté jen dvě. Dva góly vstřelil domácí Roubík.

Třebíč v osmifinále vyřadila Vrchlabí, Hradec Králové jako čtvrtý celek dlouhodobé části měl volný los. V základní části Třebíč nejprve porazila Hradec 1:0 po samostatných nájezdech, poté se doma radovali Východočeši z vítězství 4:1.

Na vítězství Třebíče si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Hradce Králové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,93. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama