Hlavní obsah

Leverkusen může zpět do čela bundesligy, musí vyhrát v Norimberku

Šanci vrátit se na první příčku bundesligy mají fotbalisté Leverkusenu. Po sobotním zaváhání Bayernu Mnichov stačí Bayeru jediné – zvítězit v Norimberku. Ten si ale nemůže dovolit ztrácet body, v tabulce je předposlední. Případné vítězství by jej ale ze sestupových příček dostalo, s Leverkusenem ovšem prohrál poslední čtyři vzájemné zápasy.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Michal Kadlec z Leverkusenu oslavuje se spoluhráčem Derdiyokem gól, který dal Mohuči.

Článek

Norimberk v bojích o záchranu překvapil remízou 1:1 s favorizovaným Bayernem, před týdnem jen remizoval 0:0 v Bochumi. Norimberk doplácí na mizernou produktivitu, jako jediný v bundeslize ještě nedal 20 gólů.

Leverkusen je v tabulce třetí, tři body za Bayernem. Oba týmy mají stejný rozdíl vstřelených a inkasovaných gólů, zisk tří bodů by tak Bayer poslal do čela. V minulém kole Leverkusen remizoval 0:0 s Kolínem nad Rýnem.

Začátkem října Leverkusen doma rozstřílel Norimberk 4:0, rozhodnuto bylo už po prvním poločase. Ve 2. minutě se trefil Kroos, ještě do přestávky zvýšili Rolfes z penalty a Derdiyok. V 68. minutě uzavřel skóre Kiessling.

Na vítězství Norimberku si můžete vsadit v kursu 5,16, na výhru Leverkusenu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,69. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,59.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama