Hlavní obsah

Chelsea míří do semifinále FA Cupu, hostí Stoke

Na několika frontách útočí na úspěch fotbalisté Chelsea. Ve vyrovnané Premier League se s Manchesterem United a Arsenalem přetahují o vedení, na celkový triumf a obhajobu vítězství myslí i v FA Cupu. V jeho šestém kole v neděli změří síly se Stoke, které je v lize uprostřed tabulky.

Foto: Kieran Doherty, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Chelsea bude postrádat Ballacka a Bellettiho, kteří jsou v disciplinárním trestu po vyloučení v utkání proti Manchesteru City minulý týden. Zraněný stehenní sval trápí Carvalha, do konce sezóny už si nezahraje Bosingwa. „Stoke zažívá fantastickou sezónu, hrají s vysokou kvalitou,“ cituje BBC asistenta Blues Raye Wilkinse. Chelsea prohrála poslední dva zápasy.

Po drsném faulu v utkání proti Arsenalu začíná třízápasový distanc Shawcrossovi, otázkou zůstává start zdravotně indisponovaných Higginbothama a Etheringtona. Přesto se Stoke necítí poraženo. „Nic není nemožné. Kolikrát nás už všichni odepisovali a my dokázali překvapit. Máme velkou motivaci,“ říká záložník Salif Diao. Stoke v sobotu po jedenácti zápasech prohrálo, nestačilo na Arsenal.

Chelsea vyhrála proti Stoke poslední čtyři zápasy v lize a poháru. Oba celky se utkaly už i v lize, v září Stoke vítězství 2:1 zařídil gól Maloudy ve čtvrté minutě nastavení. Domácí vedli po gólu Fayeho, Londýňané vyrovnali Drogbou v nastavení první půle.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,27, na výhru Stoke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama