Hlavní obsah

V Rusku startuje play-off, Petrohrad s Čajánkem přivítá Rigu

Dlouhodobá část je v Kontinentální lize minulostí, hokejové týmy startují play-off. Ve středu vítěz Západní konference Petrohrad v prvním kole hostí Dynamo Riga, které skončilo osmé. V dresu domácích se na soupeře těší Petr Čajánek, který při posledním vzájemném zápase přispěl třemi body k drtivé výhře Petrohradu 8:1. Český reprezentant bodoval ve všech čtyřech zápasech proti Rize v aktuálním ročníku.

Foto: www.khl.ru

Petr Čajánek v dresu Petrohradu

Článek

Petrohrad neměl na západě konkurenci, před druhou Balašichou měl náskok dvaceti bodů. Jen celkový vítěz základní části Ufa nastřílel více gólů, než Petrohrad (192). Domácí se s dlouhodobou částí rozloučili porážkou s Jekatěrinburgem 1:2. Do nejlepší trojice produktivity základní části se probojovali veteráni Sušinský a Jašin.

Riga je jediným neruským účastníkem KHL, po šestapadesátce utkání měl Dynamo téměř úplně vyrovnanou bilanci. Třiadvacet zápasů vyhrálo, o jeden méně prohrálo při skóre 174:175. Na závěr dlouhodobé části Riga prohrála na ledě Ufy 4:6.

Oba týmy se v sezóně utkaly čtyřikrát, ve třech případech se radoval Petrohrad. Naposledy tým SKA rozstřílel Rigu 8:1, gólem a dvěma přihrávkami se blýskl Petr Čajánek. Domácí využili pět přesilovek z osmi. Čajánek se trefil i v předchozím duelu, který Petrohrad vyhrál gólem Jašina v prodloužení 3:2. V Rize domácí uspěli 4:1, na jediný gól Petrohradu přihrál Sušinskému Čajánek. Ten bodoval i v úvodním vzájemném duelu sezóny, opět asistencí pomohl svému celku k výhře v Rize 2:0.

Na vítězství Petrohradu si můžete vsadit v kursu 1,41, na výhru Rigy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama