Hlavní obsah

Schalke sní o titulu, v předehrávce hostí Stuttgart

Minimálně na čtyřiadvacet hodin mohou poskočit na první příčku Bundesligy fotbalisté Schalke, pokud v páteční předehrávce 26. kola porazí Stuttgart. Svěřenci úspěšného trenéra Magatha na Bayern ztrácejí dva body, Stuttgart je v tabulce sedmý.

Článek

Schalke se spoléhá na pevnou defenzívu, v pětadvaceti utkáních inkasovalo jen 19 gólů. To je nejlepší bilance v soutěži. V minulém kole Magathovi svěřenci zvítězili ve Frankfurtu vysoko 4:1. V úvodní patnáctiminutovce se trefili Matip a Höwedes, po snížení Meiera přidali pojistky Rakitič (80.) a Kuranyi (89.).

Stuttgart v minulém kole sahal po vítězství v Brémách, po prvním poločase vedl po gólech Pogrebňaka a Khediry. Domácí ale v poslední čtvrthodině dokázali vyrovnat a VFB se tak musel spokojit jen s bodem.

V polovině října prohloubilo Schalke problémy VFB vítězstvím 2:1, ve Stuttgartu vyhrálo po deseti letech. Skóre otevřel hostující Rakitič, v 73. minutě srovnal Cacau. Vítěznou trefu pro Schalke obstaral bývalý hráč Stuttgartu Kevin Kuranyi (76.).

Na vítězství Schalke si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Stuttgartu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,79. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,17.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama