Hlavní obsah

Brány hokejového čtvrtfinále otevírají Pardubice proti oblíbenému Třinci

Předkolo play-off je za námi, nyní se vyřazovací část rozbíhá na plné obrátky. V úterním úvodním čtvrtfinále hokejisté Pardubic s veteránem Dominikem Haškem v brance hostí Třinec. Oceláři na závěr základní části na východě Čech vyhořeli a šestkrát inkasovali. Celkem Pardubice v základní části svému oblíbenému soupeři nasázely 21 gólů.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Brankář hokejistů Pardubic Dominik Hašek v objetí spoluhráčů

Článek

Pardubice bodově táhli Petr Sýkora a Petr Koukal, během 51 zápasů základní části tým Eaton nastřílel 179 gólů. Lepší v soutěži nikdo nebyl. Pardubice se mohly opřít o domácí fanoušky, před nimiž získaly 57 bodů. Gólman Dominik Hašek byl v hodnocení úspěšnosti brankářů v základní části pátý s 92,19 procenty.

Třinec se v základní části spoléhal na produktivitu dvojice Ladislav Kohn – Martin Růžička. Tito dva útočníci celkem získali 101 bodů (44+57). Kohn byl v produktivitě extraligy třetí za Červenkou a Tonem, navíc se 148 trestnými minutami byl v tomto hodnocení druhý za litvínovským Romanem Vopatem.

První dva vzájemné duely v základní části se hrály v Třinci a domácí zklamali. Porážky 1:5 a 0:6 hovoří za vše. Následovala sice výhra Ocelářů 5:4 v Pardubicích, ty ale na závěr základní části Třinec doma smetly 6:1.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,94. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama