Hlavní obsah

Chelsea odvrací vyřazení z LM, musí porazit Inter Milán

Ve složité pozici jsou fotbalisté Chelsea. Londýňané prohráli úvodní osmifinále Ligy mistrů v Miláně 1:2 a nyní potřebují Inter doma porazit. K návratu na trávník se po zranění chystá brankářská jednička Petr Čech, náhradník Hilário přílišnou jistotou neoplývá. Navíc se také zranil a do branky se tak možná postaví Turnbull.

Foto: Max Rossi, Reuters

Malouda z Chelsea v souboji mezi Cambiassem a Maiconem z Interu.

Článek

Chelsea v sobotním londýnském derby porazila i díky dvěma gólům Drogby West Ham 4:1 a stále tak živí naděje na titul. První je sice obhájce titulu Manchester United, svěřenci trenéra Ancelottiho mají při dvoubodové ztrátě jedno utkání k dobru.

Inter letos není v domácí soutěži tak suverénní jako v minulých sezónách, před městským rivalem AC má náskok pouhého jednoho bodu. V pátek navíc svěřenci trenéra Mourinha v domácí soutěži po 12 zápasech prohráli. V Catanii inkasovali tři góly během závěrečné čtvrthodiny a prohráli 1:3. Jejich jediný gól vstřelil Milito.

První zápas na San Siru vyhrál Inter 2:1, do vedení jej poslali Milito (3.) a Cambiasso (55.). Gól Chelsea vstřelil Kalou v 51. minutě.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,65, na výhru Interu Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,74. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články