Hlavní obsah

Stuttgart jede do Barcelony pro překvapení, obhájce trofeje nehodlá zaváhat

Nepříliš přesvědčivě vstoupili do vyřazovací části Ligy mistrů fotbalisté FC Barcelona. Obhájce trofeje ve Stuttgartu prohrával po trefě Cacaa, po přestávce mu zajistil remízu a solidní pozici do odvety Ibrahimovič. Německý celek ale v jarní části bundesligy předvádí kvalitní výkony a v katalánské metropoli by rád překvapil.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Lionel Messi je největší hvězdou Barcelony - ilustrační foto.

Článek

Barcelona je ale hodnocena jako nejlepší mužstvo světa a podle bookmakerů Tipsportu je jasným favoritem. Svěřenci trenéra Guardioly sice v domácí soutěži spadli na druhé místo za Real Madrid, mají ale stejně bodů. V neděli si Barcelona poradila s Valencií, všechny tři góly při výhře 3:0 vstřelil hvězdný Argentinec Messi.

Stuttgart start jara vyšel, v posledních dvou zápasech se VFB už tolik nedařilo. Nejdříve remizoval v Brémách 2:2 a naposledy prohrál na Schalke 1:2. Jeho jediný gól vstřelil Tasci. V tabulce je Stuttgart devátý, na vedoucí Bayern ztrácí 23 bodů.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,23, na výhru Stuttgartu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 10. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama