Hlavní obsah

Liverpool nechce opět klopýtnout s Francouzi, z Lille si přivezl porážku 0:1

Pokud by si fotbalisté Liverpoolu mohli vybrat zemi soupeře v evropských pohárech, zcela jistě by to letos nebyla Francie. V základní skupině Ligy mistrů nepustil slavný klub do dalších bojů Lyon, nyní může svěřence trenéra Beníteze vyřadit v Evropské lize Lille. To vyhrálo první osmifinále 1:0.

Foto: Tim Hales, ČTK/AP

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard

Článek

Nyní se ale hraje na Anfield Road a doma dokážou anglické celky soupeře zmáčknout. A Liverpool se bude muset snažit, sezóna totiž neprobíhá podle představ majitelů ani fanoušků. Reds jsou v Premier League až pátí, v obou pohárech už skončili a v prestižní Lize mistrů nepostoupili ze základní skupiny. Naposledy Liverpool v tuzemské soutěži neměl problémy s posledním Portsmouthem, dvěma góly k pohodové výhře 4:1 přispěl uzdravený kanonýr Torres.

Lille je ve francouzské soutěži čtvrté, na vedoucí Bordeaux ztrácí dva body. V posledním kole celek OSC zvítězil 1:0 nad posledním Grenoblem, jediný gól vstřelil ve 47. minutě Cesar. Na závěr základní skupiny EL Lille porazilo 3:1 pražskou Slavii.

Úvodní osmifinále v Lille bylo dlouho vyrovnané, až se v 84. minutě prosadil z trestného kopu domácí Eden Hazard.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Lille vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama