Hlavní obsah

Robredo proti Roddickovi v deseti zápasech neuhrál ani set, teď se ho pokusí zastavit v Indian Wells

V parádní formě se na probíhajícím turnaji série ATP 1000 v Indian Wells prezentuje Andy Roddick. Domácí borec je pošesté z posledních osmi účastí ve čtvrtfinále, z jednatřiceti servisů prohrál tento týden jediný a neztratil ani set. Dalším sokem v řadě je španělský tenista Tommy Robredo, kterého Roddick ve všech deseti vzájemných utkáních porazil.

Foto: Stefan Wermuth, Reuters

Americký tenista Andy Roddick

Článek

Sedmadvacetiletý Roddick už letos vyhrál 18 zápasů, v žebříčku ATP je na 8. místě. Sezónu rodák z Omahy zahájil vítězstvím na turnaji v Brisbane, poté postoupil do čtvrtfinále Australian Open. V San Jose prohrál až finále s Verdaskem.

Rodák z Hostalricu Robredo sice dostal od Kypřana Baghdatise v osmifinále kanára, dokázal se ale oklepat a rozhodující set vyhrál. Předtím vyřadil přemožitele Radka Štěpánka – Izraelce Selu. Letos sedmadvacetiletý hráč přešel přes druhé kolo jen v Aucklandu, kde jej ve čtvrtfinále vyřadil Isner. V žebříčku ATP je Robredo na 23. příčce.

Oba tenisté se utkali desetkrát a pokaždé se radoval Roddick. Naposledy loni na Australian Open, Španěl v deseti duelech nedokázal získat jediný set!

Na vítězství Roddicka si můžete vsadit v kursu 1,2, na výhru Robreda vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články