Hlavní obsah

Hokejisté Sparty splnili cíl, po výhře ve Vítkovicích hodlají zabrat doma

Do Ostravy jeli hokejisté Sparty s cílem vyhrát jedno utkání. To se jim podařilo ve druhém čtvrtfinále, takže mohou být spokojeni. Nyní ale potřebují zabrat doma, v Praze se hrají následující dva duely. V sázce je potup do semifinále play-off.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Zákrok sparťanského brankáře Petra Přikryla před Jiřím Burgerem z Vítkovic

Článek

Tradičně vypjaté duely slibují zajímavou podívanou, v obou týmech jsou hokejisté, kteří působili v dresu rivala. Sparťanský lodivod Miloš Holaň patří k legendám Vítkovic. A Spartu před lety trénoval Alois Hadamczik. Toho po druhém čtvrtfinále sparťané obvinili z toho, že nadával rozhodčím v šatně. To bývalý reprezentační kouč popřel.

První zápas vyhrály Vítkovice 4:1, hattrickem se blýskl Radim Hruška. Zbývající gól domácích přidal Jiří Burger, za Spartu se v přesilovce trefil Petr Ton. Ostravané početní výhodu využili dvakrát.

Odvetu rozhodl gól Jakuba Koreise z poloviny utkání, v závěru do prázdné branky pečetil skóre veterán Martin Ručinský. Skvělý výkon předvedl brankář Sparty Přikryl. V základní části každý celek zvítězil dvakrát, z toho jednou po samostatných nájezdech.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,82, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,09. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama