Hlavní obsah

Kladiváři na Chelsea neuspěli, teď se pokusí o zázrak na Arsenalu

Opět po týdnu čeká maximálně těžký zápas na fotbalisty West Hamu. Kladiváři, bojující o udržení v Premier League, neměli minulý týden šanci na Chelsea. V sobotu zajíždějí na hřiště dalšího londýnského rivala – Arsenalu. Opět tak změří síly s týmem, bojujícím o titul. Podle bookmakerů Tipsportu jsou Kanonýři obrovským favoritem, West Ham v sezóně venku vyhrál jediné utkání.

Článek

Arsenal se dotáhl na vedoucí duo Manchester United – Chelsea a může tak nadále snít o mistrovském titulu. Potřebuje ale vítězit proti celkům ze spodní poloviny tabulky. V minulém kole měli Kanonýři namále, v trápícím se předposledním Hullu hráli ještě v poslední minutě 1:1. V nastavení se ale prosadil Bendtner a zajistil svěřencům trenéra Wengera důležité tři body. Minulou středu Kanonýři doma v Lize mistrů rozstříleli Porto 5:0.

Šestnáctý West Ham se po úspěšné fázi opět nebezpečně blíží pásmu sestupu a nemůže si dovolit ztrácet body. S boji o udržení mají ale svěřenci trenéra Zoly bohaté zkušenosti. V minulém kole Kladiváři bojovali na Chelsea, která londýnské derby vyhrála jasně 4:1. Dvakrát se trefil Drogba, jediný gól hostů vstřelil Parker.

Podzimní vzájemné utkání skončilo 2:2. Na konci října Arsenal vedl po první půli na West Hamu 2:0, Kladiváři ale v závěru dokázali dvěma góly vyrovnat. Začátkem ledna se oba týmy utkaly v FA Cupu, Arsenal zvítězil na West Hamu 2:1. Domácí sice vedli po trefě Diamantiho z nastavení první půle, v poslední čtvrthodině skóre otočili Ramsey a Eduardo.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 1,22, na výhru West Hamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 14,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6,14.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články