Hlavní obsah

Juventus po vyřazení z EL hraje v Janově se Sampdorií

Velice nespokojení byli fanoušci i fotbalisté Juventusu Turín. Italský gigant ve čtvrtek vypadl z Evropské ligy, když nedokázal zužitkovat domácí vítězství 3:1 nad Fulhamem. Odvetu vyhrál anglický celek 4:1 a postoupil. Juventus tak po vypadnutí z Ligy mistrů zažívá další zklamání. Sampdoria je v tabulce šestá.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Zklamaní fotbalisté Juventusu Turín Hasan Salihamidžič a Alessandro Del Piero

Článek

Na pátý Juventus ale ztrácí jediný bod a v případě vítězství tak turínský celek předstihne. Navíc může jít i před Palermo, které je o další bod vpředu. V minulém kole Sampdoria remizovala 1:1 v Boloni, jediný gól vstřelil Gastaldello.

Juventus naposledy v Serii A remizoval se Sienou 3:3, přestože nad Sienou už v 10. minutě vedl o tři branky. Nejprve se dvakrát prosadil veterán Del Piero, poté upravil na 3:0 Candreva. Rychle ale snížil Maccarone a po přestávce dvěma trefami (jednou z penalty) zařídil dělbu bodů Ghizzal.

Na podzim Juventus doma rozstřílel Sampdorii 5:1. Na konci října se dvakrát trefil Amauri, další trefy „Juve“ přidali Chiellini, Camoranesi a Trezeguet. V 63. minutě snižoval Na průběžných 1:4 Pazzini.

Na vítězství Sampdorie si můžete vsadit v kursu 2,46, na výhru Juventusu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,83.

Reklama