Hlavní obsah

Kladiváři na favority nestačili, teď v záchranářské řežbě hostí Wolverhampton

Třikrát v posledních čtyřech kolech měli fotbalisté West Hamu přetěžké soupeře. Na Manchester United, Chelsea ani Arsenal neměli, nyní doma přivítají Wolverhampton. Ten stejně jako Kladiváři bojuje o udržení a před svěřenci trenéra Zoly má jen jednobodový náskok.

Článek

West Ham od únorových výher nad Birminghamem a Hullem prohrál čtyřikrát v řadě, vedle zmíněných tří soupeřů podlehl i Boltonu. V tabulce tak Kladiváři klesli na sedmnácté místo, před sestupovými pozicemi mají jen tříbodový náskok. Do hry by se už měl po zranění nohy zapojit kapitán Parker, distancovaný je Da Costa.

Wolverhampton je na tom podobně. Má jen o bod více, v posledních kolech prohrál s Chelsea, Boltonem i Manchesterem United. Pak ale zvítězil v Burnley a přivezl cenný bod z Aston Villy. A to domácí v sobotu ještě zachraňovali remízu v 82. minutě.

Na podzim West Ham zvítězil ve Wolverhamptonu 2:0, góly vstřelili Noble a Upson. Kladiváři doma s Wolves neprohráli šest utkání, čtyři z nich vyhráli. V první lize Wolverhampton vyhrál na West Hamu jedinkrát v posledních 15 letech, v březnu 1978.

Na vítězství West Hamu si můžete vsadit v kursu 1,74, na výhru Wolverhamptonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,28.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama