Hlavní obsah

Pardubice mohou stvrdit postup do semifinále, Oceláři nechtějí dát kůži lacino

Prvním semifinalistou play-off hokejové extraligy se dnes mohou stát hokejisté Pardubic. Východočeši za stavu 1:1 na utkání vyhráli oba zápasy v Třinci, a pokud zvítězí i doma, oslaví se svými fanoušky postup mezi nejlepší kvarteto soutěže. Po vypjatém závěru posledního duelu se dá očekávat zajímavá podívaná.

Foto: Alexandra Mlejnková , ČTK

Třinecký Radek Bonk (vlevo) v potyčce s Jiřím Cetkovským z Pardubic.

Článek

Pardubice může těšit forma brankáře Dominika Haška, který po nevydařeném prvním utkání chytá spolehlivě a připsal si i čisté konto. Úspěšnost zákroků má Dominátor 90,29 procenta. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Jan Kolář se sedmi body (2+5).

Třinec má pifku na pardubického Rákose, který podle hokejistů Ocelářů jen provokuje. V závěru čtvrtého čtvrtfinále jej nevybíravě krosčekoval bek Platil a strhlo se několik potyček. Dá se tak očekávat elektrizující napětí.

První čtvrtfinále vyhrál Třinec 3:1, dva góly v poslední minutě první třetiny vstřelil Ladislav Kohn. Odvetu domácí zvládli, vítězství 5:3 dirigovali dvougóloví Somík a Starý. Třetí duel v Třinci domácí prohráli gólem Koukala v prodloužení, ve čtvrtém pak Oceláři zklamali a prohráli vysoko 0:5.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,24. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama