Hlavní obsah

Fotbalisté Schalke se o finále poháru utkají s Bayernem

Zatímco v úvodním semifinále Německého poháru je druholigový Augsburg, v tom druhém se utkají dva špičkové celky nejvyšší soutěže. Tu vede mnichovský Bayern, na záda mu ovšem s jednobodovým odstupem dýchá Schalke. Oba celky ale o víkendu klopýtly a rády by nyní zaváhání napravily.

Foto: Michael Dalder , Reuters

Ilustrační foto

Článek

Schalke pod novým trenérem Magathem předvádí spolehlivé výkony a pyšní se nejlepší defenzívou v bundeslize. V 27 utkáních inkasovalo jen 22 gólů. Ofenzíva patří k průměru, ale body Schalke sbírá pravidelně. V neděli si přivezlo jeden z hřiště nebezpečného Hamburku, k remíze 2:2 přispěli góly Kurányi a Rakitič z penalty.

Bayern se po nevydařeném úvodu sezóny zvedl a až o víkendu prohrál. Poprvé od loňského září - ve Frankfurtu. Favorit sice vedl po trefě Kloseho, v 87. minutě ale srovnal Tsoumou a vítězný gól domácích dal o dvě minuty později český fotbalista Martin Fenin.

V bundeslize se oba celky na podzim rozešly po remíze 1:1. Domácí Bayern poslal po půlhodině do vedení van Buyten, Schalke ještě do přestávky vyrovnalo díky Matipovi. Odveta v Gelsenkirchenu čeká oba celky začátkem dubna.

Na vítězství Schalke si můžete vsadit v kursu 2,93, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama