Hlavní obsah

Berani odvracejí vyřazení, na Slavii ukázali, že se jen tak nevzdají

V nepříjemné pozici jsou hokejisté Zlína. Berani sice v základní části extraligy skončili na druhém místě, ve čtvrtfinálové sérii jsou ale na pokraji vyřazení. Po úterní porážce na Slavii prohrávají s Pražany 1:3 na zápasy a doma musejí bezpodmínečně zvítězit. Jinak jim sezóna skončí.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Slávista Vladmír Růžička ml. překonává brankáře Zlína Jakuba Sedláčka.

Článek

V prvním utkání série dominovaly zlínské opory Balaštík a Leška, které dohromady při výhře 6:1 získaly sedm bodů. Druhý duel ovládl brankář Slavie Slipčenko, který pochytal všechny střely domácích a přispěl k vítězství 2:0. Góly zařídili už v úvodní desetiminutovce Čermák a Kůrka.

V Praze diváci sledovali vyrovnanou bitvu, kterou rozhodl až v samostatných nájezdech domácí Roth. Na všech třech gólech Zlína se podílel Balaštík, ke dvěma trefám přidal asistenci. Zatím poslední vzájemné klání Slavia skvěle odstartovala, po první třetině vedla 4:1. Zlín se dvěma trefami v poslední třetině dokázal přiblížit na rozdíl jediného gólu, porážce 5:6 ale přes hattrick Lešky nezabránil.

V základní části získal Zlín ve čtyřech utkáních proti Slavii jediný bod za porážku v prodloužení, zbývající tři duely vyhrála Slavia již v normální hrací době.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,06. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama