Hlavní obsah

Start v Miami Šafářové vyšel, teď se utká s Martínezovou

První zápas na prestižním turnaji v Miami Lucie Šafářová zvládla. Česká reprezentantka porazila Estonku Kanepiovou, přestože první set v tiebreaku ztratila. V dalším kole ji čeká 29. nasazená Španělka Maria José Martínezová, která měla v prvním kole volný los. Celková vítězka si z Floridy odveze 1000 bodů do žebříčku a finanční bonus 700 tisíc dolarů.

Článek

Sedmadvacetiletá Martínezová sbírá úspěchy zejména ve čtyřhře, s Llagosterovou-Vivesovou vyhrály turnaj v Dubaji. Ve dvouhře postoupila rodačka z Yecly do čtvrtfinále v Indian Wells. V žebříčku WTA je na 27. místě.

Brněnská rodačka Šafářová je v žebříčku WTA na 41. místě a v Miami ukončila minisérii dvou neúspěchů. Po postupu do finále v Paříži totiž prohrála v prvním kole v Monterrey a v Indian Wells. Sezónu třiadvacetiletá hráčka zahájila postupem do čtvrtfinále v Brisbane.

Obě tenistky se v kariéře utkaly dvakrát, každá zvítězila jednou. V roce 2006 se v Palermu radovala Šafářová, o dva roky později v Barceloně vyhrála Martínezová. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole nastoupí proti lepší z dvojice Dulgheruová (Rumunsko) – V. Azarenková (4-Bělorusko).

Na vítězství Martínezové si můžete vsadit v kursu 1,68, na výhru Šafářové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,94.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama