Hlavní obsah

Chelsea nahání Manchester, s Aston Villou nechce opět prohrát

Těžkým obdobím procházejí fotbalisté londýnské Chelsea. Ambiciózní tým opět nevyhraje Ligu mistrů, z níž Londýňany vyřadil milánský Inter. V lize Chelsea musí dohánět náskok obhájce titulu Manchesteru United a navíc se kouči Ancelottimu pro zranění rozpadá obrana. V sobotu Blues přivítají Aston Villu, která stále myslí na čtvrté místo. To aktuálně drží Tottenham.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Zklamaní fotbalisté Chelsea Frank Lampard (vlevo), John Obi Mikel (uprostřed) a kapitán John Terry.

Článek

Chelsea se bude muset obejít bez dvou pilířů základní sestavy. Krajní bek Ivanovič se zranil v neděli v Blackburnu a bude měsíc chybět. Stejně tak portugalský stoper Ricardo Carvalho, kterého zradil kotník během vítězství v Portsmouthu. Na hřišti posledního celku sice Chelsea vyhrála i díky dvěma gólům Drogby 5:0, ztráta Carvalha je ale nepříjemnou komplikací.

Aston Villa je v tabulce sedmá, na čtvrtý Tottenham ale ztrácí jen čtyři body. Pokud by svěřenci trenéra O’Neilla dokázali na Stamford Bridge překvapivě zvítězit, výrazně by se svému cíli přiblížili. Ve středu ale Villans jen remizovali 1:1 s průměrným Sunderlandem, jejich jediný gól vstřelil Carew. Předtím o víkendu ztratila Villa také body, doma remizovala s Wolverhamptonem 2:2.

Oba celky čeká semifinále FA Cupu, v podzimní části Premier League Aston Villa porazila Chelsea 2:1. V polovině října sice vstřelil první gól Drogba, ještě do přestávky ale Dunne vyrovnal a v 52. minutě vstřelil vítězný gól Collins.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 8,15. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,37.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama