Hlavní obsah

Florbalisté Střešovic podle očekávání ve finále změří síly s Vítkovicemi

Do finále dospěla nejvyšší soutěž florbalistů. O titul se podle očekávání porve obhájce prvenství z Vítkovic, vzít si titul zpět chce nejúspěšnější tým historie a vítěz základní části ze Střešovic. Oba nejlepší tuzemské celky jsou ve finále potřetí za sebou.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

Střešovice neměly v semifinále problémy s Chodovem, který porazili ve všech třech duelech. V tom závěrečném sokovi nasázely dokonce 10 gólů, z toho šest v prostřední třetině. Ve finále tak Střešovice nechybí ani ve čtrnácté sezóně od zavedení play-off.

Vítkovice vyhrály čtvrté finále v Mladé Boleslavi 9:6, hattrick nastřílel Martin Tokoš. Středočeši prohráli sérii 1:3 na zápasy a s ostravským týmem vypadli z play-off potřetí za sebou.

Vzájemná bilance v play-off je jako na horské dráze. Od roku 1997 a vítězství Vítkovic ve finále se oba soupeři střídají ve vítězstvích. Jen v roce 2001 to bylo v semifinále, jinak pokaždé až ve finále. Před rokem Vítkovice vyhrály rozhodující pátý zápas 5:4 a ukončili tak osmileté panování Střešovic nejvyšší soutěži.

Na vítězství Střešovic si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,93. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 5,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama