Hlavní obsah

Záhlavová-Strýcová bojuje na Floridě, první soupeřkou je Němka Görgesová

Úspěchy letos Barbora Záhlavová-Strýcová sbírá ve čtyřhře. Na svém kontě má už tři triumfy, dvakrát se radovala s Ivetou Benešovou (v Monterrey a v Paříži), jednou pak se Slovinkou Hercogovou (v Acapulku). Nyní by ráda získala body i ve dvouhře, další příležitost má v Ponte Vedra Beach. V prvním kole změří síly s německou tenistkou Julií Görgesovou.

Foto: Sebastien Pirlet, Právo

Tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová

Článek

Plzeňská rodačka Záhlavová-Strýcová je v žebříčku WTA na 76. příčce, naposledy v prvním kole v Miami prohrála jasně se slovinskou parťačkou ze čtyřhry Hercogovou 3:6 a 0:6. S Hercogovou vyhrály debl v Acapulku, s krajankou Benešovou triumfovala čtyřiadvacetiletá hráčka ve čtyřhře v Paříži a v Monterrey.

Jednadvacetiletá Görgesová postoupila do druhého kola Australian Open, kde prohrála s Wozniackou. Do třetího kola se rodačka z Bad Oldesoe letos ještě neprobojovala, druhý zápas pro ni znamenal konečnou i naposledy v Miami.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, každá zvítězila jednou. V roce 2007 v Bratislavě to byla Češka, loni v Linci uspěla Görgesová. Vítězka námi vybraného zápasu může v dalším kole narazit na čtvrtou nasazenou Rusku Vesninovou, která změří síly s kvalifikantkou.

Na vítězství Görgesové si můžete vsadit v kursu 1,71, na výhru Záhlavové-Strýcové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,9.

Reklama