Hlavní obsah

Baráž se přesunula do Chomutova, který doma v play-off ani jednou neprohrál

V nedobytnou tvrz proměnili hokejisté Chomutova svůj stadión ve vyřazovací části první ligy. Pokud překvapivý šampión druhé nejvyšší soutěže bilanci udrží i v baráži, bude se radovat z překvapivého postupu do extraligy. Z Mladé Boleslavi si totiž svěřenci Radima Rulíka přivezli jedno vítězství.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Radek Duda (vlevo) oslavuje trefu proti Mladé Boleslavi

Článek

Chomutov v letošním play-off vyhrál všech osm duelů před vlastními fanoušky, soupeřům nastřílel 42 gólů a inkasoval pouhých dvanáct. Severočeši se mohou vrátit do nejvyšší soutěže, v níž naposledy hráli v sezóně 1973/74.

Mladá Boleslav bude možná postrádat kapitána Richarda Krále, zkušený centr odstoupil z druhého duelu baráže pro bolesti zad. Středočeši vedli po gólu Daniela Boháče z 28. minuty, ale nezvládli závěr. Ve 47. minutě vyrovnal Milan Procházka a pouhých 60 sekund před koncem rozhodl Radek Duda. První zápas extraligový zástupce zvládl lépe, pod vítězství 5:3 se dvěma góly podepsal mladoboleslavský Peter Fabuš.

Na vítězství Chomutova si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,73. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama