Hlavní obsah

V Rusku startuje finále, Kazaň je proti hokejistům Balašichy favoritem

Po celé Evropě ke svému finiši směřují nejvyšší hokejové soutěže, stejně jako v České republice se tento týden i v Rusku rozbíhá finále tamní ligy. V úvodním duelu o Gagarinův pohár Balašicha přivítá Kazaň, která je podle bookmakerů Tipsportu favoritem.

Foto: www.khl.ru

Kanadský brankář Balašichy Michael Garnett

Článek

Balašicha se do finále probojovala až po dramatické sérii proti Jaroslavli. Tým s českým obráncem Filipem Novákem porazil v rozhodujícím sedmém utkání Lokomotiv 2:1. Sedmadvacetiletý Novák nahrál na vítězný gól Kokarevovi.

Kazaň se do finále probojovala stejně jako před rokem, kdy v premiérové sezóně Kontinentální ligy slavila titul. Loni ve finále hrála proti Jaroslavli. V semifinále Kazaň vyřadila v šesti zápasech Ufu, která vyhrála základní část KHL.

Oba celky se v sezóně utkaly dvakrát, v obou případech se radovala z vítězství Kazaň. Nejprve v úvodu sezóny zvítězila 1:0 po prodloužení, v předposledním kole dlouhodobé části pak Balašicha s Kazaní začátkem března prohrála 2:3 po samostatných nájezdech.

Na vítězství Balašichy si můžete vsadit v kursu 2,5, na výhru Kazaně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama