Hlavní obsah

Reprezentace se chystá na MS, v přípravě otestuje formu proti Slovákům

Česko-slovenské derby přináší další příprava na mistrovství světa. Čeští hokejisté se v přípravě na šampionát v Německu poprvé představí před vlastními fanoušky. V pátek a v sobotu dvakrát v Prostějově změří síly se Slovenskem.

Článek

Reprezentaci stejně jako v předchozích utkáních ve Švýcarsku povede dvojice asistentů Jandač – Weissmann, hlavní kouč Růžička ale bude rovněž na střídačce. Do branky se postaví litvínovský Jaroslav Hübl, do sestavy přibyli obránci Karel Rachůnek a Jiří Hunkes, stejně jako útočníci Tomáš Kůrka, Michal Vondrka, Jakub Klepiš a Lukáš Kašpar.

Slováky nově vede kanadský kouč Glen Hanlon, bývalý federální partner prohrál s českými hokejisty oba vzájemné zápasy v probíhající sezóně. Na olympiádě v Turíně 1:3, ze současného kádru v tomto duelu ale nastoupil jen Tomáš Rolinek. Prosincový zápas v rámci oslav 80. výročí hokeje na Slovensku kombinovaný český tým vyhrál 3:2 po samostatných nájezdech.

Na vítězství českých hokejistů si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Slováků vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,9. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama