Hlavní obsah

Inter nesmí opět zaváhat, bod proti Juventusu jej vrátí do čela

Nepříliš přesvědčivé výkony podávají v jarní části italské ligy fotbalisté Interu Milán. Svěřenci trenéra Mourinha přepustili vedoucí příčku AS Řím, v páteční předehrávce 34. kola navíc hostí slavný Juventus Turín. Pokud proti „Staré dámě“ budou bodovat, vrátí se alespoň na čas na první místo. Celek z hlavního města Itálie ale samozřejmě bude mít jedno utkání k dobru.

Foto: Fabrizio Giovannozzi, ČTK/AP

Zklamané reakce hráčů Interu milán Estebana Cambiassa (vlevo) a Lucia při utkání s Fiorentinou.

Článek

Inter Milán v sobotu jen remizoval ve Fiorentině 2:2 a přepustil první příčku Římu. Inter ve Florencii prohrával po gólu Keirrisona, v rozmezí sedmi minut otočili skóre Milito a Eto’o. Vzápětí ale stanovil konečné skóre domácí Kroldrup.

Juventus v minulém kole porazil 1:0 Cagliari, už v 35. minutě rozhodl Chiellini. Kouč Zaccheroni nemůže počítat s českým obráncem Grygerou, pro něhož nejspíše pro svalové zranění skončila sezóna. Hrát nemůže ani francouzský útočník Trezeguet, nastoupit by neměl ani záložník Giovinco.

Podzimní vzájemný duel vyhrál začátkem prosince Juventus 2:1 po gólech Chielliniho a Marchisia. Na průběžných 1:1 vyrovnával ve 26. minutě Eto‘o. Domácí dohrávali bez Mela, který byl v 87. minutě po druhé žluté kartě vyloučený.

Na vítězství Interu Milán si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Juventusu Turín vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,14. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,57.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama