Hlavní obsah

Liverpool už sezónu nejspíš nezachrání, s Kladiváři ale 47 let doma neprohrál

V průběhu nepodařené sezóny se trenér Liverpoolu Rafa Benítez dušoval, že jeho svěřenci skončí v lize do čtvrtého místa. Pozice, zaručující boje o Ligu mistrů, jsou pro Liverpool čtyři zápasy před koncem sezóny vzdálené osm bodů. Přesto se „Reds“ nevzdávají, zvýšit své šance mohou v pondělní dohrávce proti zachraňujícímu se West Hamu.

Článek

Liverpool, jehož majitelé v týdnu oznámili úmysl tradiční klub prodat, je v tabulce sedmý o dva body za Aston Villou. Na čtvrtý Tottenham ztrácejí Reds osm bodů. Nejistý je start kanonýra Torrese, kterého trápí koleno. Hrát nebudou ani Škrťel, Aurelio, Insua a Kelly. V minulém kole Liverpool remizoval 0:0 s Fulhamem.

West Ham stejně jako v posledních letech bojuje o udržení v Premier League, aktuálně mají svěřenci trenéra Zoly tříbodový náskok na Hull. Ten v sobotu remizoval v Birminghamu, bodovali i ostatní konkurenti Kladivářů. Ti v dubnu ještě neprohráli, naposledy doma porazili 1:0 Sunderland.

Oba celky se utkaly již 120krát. Liverpool zvítězil v 63 případech, 23x vyhrál West Ham. Kladiváři ovšem na Anfield Road naposledy zvítězili v září 1963. Podzimní vzájemný zápas vyhrál Liverpool díky dvěma gólům Torrese 3:2.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 1,36, na výhru West Hamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,36. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,31.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama