Hlavní obsah

Inter hodlá Barceloně zhatit plány na obhajobu triumfu v LM

Netypická byla pro fotbalisty FC Barcelona příprava na úvodní semifinále Ligy mistrů. Katalánci museli do Milána k duelu s Interem cestovat autobusem, protože letecky to při aktivitě sopky na Islandu a oblaku vulkanického prachu nad Evropou nešlo. Barca nadále doufá v obhajobu loňského triumfu, vítězství v nejprestižnějším poháru naposledy obhájil AC Milán před dvaceti lety.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Lionel Messi v dresu Barcelony se raduje z branky.

Článek

Inter Milán ztratil náskok v italské lize, aktuálně se s jednobodovou ztrátou dívá na záda AS Řím. Naposledy svěřenci trenéra Mourinha porazili oslabený Juventus Turín 2:0, góly v pátek stříleli Maicon a Eto‘o.

Barcelona spoléhá na vynikajícího Lionela Messiho, drobný Argentinec v odvetě čtvrtfinále čtyřmi góly vyřídil londýnský Arsenal. Zraněný je záložník Iniesta. O víkendu svěřenci kouče Guardioly jen remizovali v derby proti Espaňolu 0:0.

Oba týmy si loni v létě vyměnily kanonýry. Barcelona získala švédského šutéra Zlatana Ibrahimoviče, opačným směrem putoval Kamerunec Samuel Eto’o. Bratrský souboj čeká sourozence Militovy – domácího útočníka Diega a obránce Katalánců Gabriela.

V probíhajícím ročníku se oba slavné kluby již utkaly – v základní skupině. Na San Siru skončil vzájemný zápas bezbrankovou remízou, na Nou Campu vyhráli domácí díky gólům Piquého a Pedra 2:0.

Na vítězství Interu si můžete vsadit v kursu 2,95, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama