Hlavní obsah

Spartu Slavia vyřadila, teď musí v poháru uspět proti Jablonci

Prestižní čtvrtfinále tuzemského poháru fotbalisté Slavie zvládli. V pražském derby vyřadili Spartu, nyní je ale čeká další těžký soupeř. Jablonec, který si bez problémů poradil s Teplicemi. Vítěz semifinálového dvojduelu se ve finále utká s lepším z dvojice Olomouc - Plzeň.

Foto: Petr Horník, Právo

Obránce Sparty Tomáš Řepka se snaží zastavit Zdeňka Šenkeříka ze Slavie v odvetě čtvtfinále Ondrášovka Cupu.

Článek

Jablonci se na Slavii v posledních letech nedaří, již tři roky čeká na vítězství. Jako jediný z kvarteta semifinalistů stále Severočeši mohou pomýšlet na úspěch v lize, na vedoucí duo Sparta – Ostrava ztrácejí jen tři body. O víkendu Jablonec remizoval v Plzni 1:1, přestože domácí byli po většinu duelu lepší a měli několik šancí.

Slavia je v lize až osmá, jedinou nadějí na záchranu sezóny je tak Ondrášovka Cup. V jeho čtvrtfinále zvládli sešívaní výměnu trenéra, František Cipro oslavil návrat na lavičku Slavie postupem přes Spartu. V lize Slavia naposledy jen remizovala doma se zachraňujícím se Kladnem 0:0.

Podzimní vzájemný zápas skončil nerozhodně 1:1. Domácí Jablonec poslal do vedení už ve 3. minutě Tomáš Čížek, ve 31. minutě odpověděl Riste Naumov.

Na vítězství Jablonce si můžete vsadit v kursu 2,4, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama