Hlavní obsah

Vítkovice bojují o naději, Pardubice chtějí vyhrát pojedenácté v řadě

Soubojem o naději je pro hokejisty Vítkovic třetí finále extraligy. Pokud by opět prohráli, byli by krůček od ukončení série. Pardubice oba domácí duely zvládly a v play-off vyhrály deset zápasů v řadě. Pokud jejich série neskončí ani v Ostravě, bude ve čtvrtek znám nový mistr.

Foto: Alexandra Mlejnková, ČTK

Před Haškem se přetlačují pardubický Kočí a vítkovický Treille.

Článek

Vítkovice ovšem spoléhají na domácí prostředí, hnát vpřed by je měla vyprodaná aréna. Kluziště v Ostravě je širší, z čehož svěřenci trenéra Hadamczika těží. Stále nemůže hrát obránce Stehlík, jehož trápí natažený sval.

V prvním finále řádil kanonýr Petr Sýkora, který dvěma góly a jednou přihrávkou zařídil vítězný start Pardubic 5:1. Druhé finále bylo dramatické a rozhodl jej jediný gól. Ten ve 24. minutě vstřelil Daniel Rákos. Ostatních 34 střel gólman Ostravanů Jakub Štěpánek pochytal, domácí Dominik Hašek si pohlídal čisté konto 25 zákroky. Formu hrdiny z Nagana 1998 ocenil i trenér soupeře Hadamczik.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Pardubic vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,55. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články