Hlavní obsah

Bayern hodlá potvrdit postup před Manchester, na finále myslí i Lyon

Jeden balvan z cesty za triumfem v Lize mistrů fotbalisté Bayernu Mnichov odvalili, už se ale musejí soustředit na další překážku. Čtvrtfinálový postup přes anglického šampióna Manchester United předpokládal málokdo, nyní se bavorský gigant utká o finále s Olympique Lyon. Ten ve francouzském derby vyřadil Bordeaux.

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Fotbalisté Bayernu se radují se střelcem gólu Franckem Ribérym (druhý zprava) v utkání proti Schalke.

Článek

Bayern nemůže počítat se suspendovanými van Bommelem a Badstuberem, jinak má kouč van Gaal k dispozici kompletní kádr. O víkendu si Bayern s chutí zastřílel proti Hannoveru, kterému nasázel sedm gólů. Hattrick vstřelil Robben, po dvou gólech přidali Olič a Müller.

Lyon má na marodce Clerca, Hartocka, Bodmera a Boumsonga, nejistý start je u Makouna a Lisandra. Olympique o víkendu remizoval 2:2 na hřišti Bordeaux, jemuž k vítězství nepomohl ani gól českého internacionála Jaroslava Plašila. V ligové tabulce je Lyon třetí, vede Marseille. Do Bavorska musel tým pro aktivitu sopky na Islandu cestovat zdlouhavě autobusy.

V Lize mistrů se oba týmy utkaly šestkrát, každý zvítězil dvakrát a zbývající dva duely skončily nerozhodně. V minulé sezóně vzájemné utkání v Mnichově skončilo remízou 1:1.

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 1,73, na výhru Lyonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,18. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama