Hlavní obsah

Pardubice jsou krůček od titulu, Vítkovice chtějí alespoň jednu výhru

Pardubický válec se valí dál. Východočeši vyhráli v play-off jedenáct utkání v řadě a pokud jejich sérii Vítkovice ve čtvrtek neukončí, domácí hokejová sezóna skončí. Ostravský celek má opět výhodu domácího prostředí a chce alespoň jeden duel vyhrát.

Foto: Jaroslav Ožana

Pardubický Jan Buchtele (vpravo) oslavuje vyrovnávací gól ve třetím finálovém utkání na ledě Vítkovic.

Článek

Po dvou porážkách v Pardubicích odstartovaly Vítkovice před svými fanoušky lépe. Už v 5. minutě otevřel skóre Treille. Francouzský útočník přihrával na jediný gól ostravského celku v Pardubicích Vránovi.

Hosté ale o necelé čtyři minuty odpověděli. Krátký tlak Pardubic přinesl střelu Kousala a úspěšnou dorážku teprve devatenáctiletého Buchteleho. Skóre ještě do přestávky otočil ve prospěch Východočechů Pivko.

Na rozjeté Východočechy, kteří od úvodního zápasu čtvrtfinále proti Třinci všechny zápasy vyhráli, ale domácí neměli. V poslední minutě druhé třetiny Štěpánka překonal bombou od modré čáry Píša, v úvodu třetího dějství proměnil brejk v oslabení Petr Sýkora a skóre pečetil střelou do prázdné branky opět Píša.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Pardubic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama