Hlavní obsah

Ostrava se opět může dotáhnout na Spartu, Klokani zase zvýšit odstup na Slovácko

V pondělní dohrávce 26. kola Gambrinus ligy mají o motivaci postaráno oba celky. Domácí Bohemians 1905 jsou blízko záchraně v nejvyšší soutěži, hostující Ostrava zase stále nahání vedoucí Spartu. Pokud Baník v Dolíčku zvítězí, znovu se bodově se Spartou srovná.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radost fotbalistů Bohemians 1905

Článek

Klokani mají aktuálně šestibodový náskok na předposlední Slovácko, doma jsou navíc tradičně výrazně silnější než venku. Osmnáct z 29 bodů získali na vlastním hřišti, naposledy remizovali 1:1 na Slovácku. Nejistý je start Hartiga.

Ostrava venku vyhrála pět ze dvanácti zápasů, v minulém kole zvítězila 1:0 v Liberci. Jediný gól vstřelil v 68. minutě Neves. Baník vyhrál posledních pět zápasů a stále se tak rve o mistrovský titul. V trestu za žluté karty je špílmachr Lukeš.

Podzimní vzájemný zápas skončil vítězstvím Ostravy 3:1. Skóre otevřel v 15. minutě Lukeš, po půlhodině zvýšil Strnad. Naději Klokanům na bodový zisk přinesl gól Škody, v 62. minutě ale upravil na konečných 3:1 Lička.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 3,6, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama