Hlavní obsah

Montreal hodlá srovnat sérii s favorizovaným Washingtonem

Měla to být jasná série a hladký postup vítěze dlouhodobé části NHL Washingtonu. Capitals už v sérii prvního kola play-off vedli nad Montrealem 3:1 na zápasy, Canadiens ale vyhráli páté utkání v hlavním městě USA a srovnat sérii mohou v pondělí před vlastními fanoušky.

Foto: Jim Young, Reuters

Útočník Montrealu Tomáš Plekanec (v bílém) se raduje z branky svého spoluhráče Cammalleriho proti Washingtonu. Vpravo smutný Nicklas Bäckström.

Článek

Montreal překvapivě vyhrál první duel série ve Washingtonu, vítězný gól v prodloužení vstřelil český forvard Tomáš Plekanec. Nejproduktivnějším hokejistou Canadiens je Mike Cammalleri se sedmi body, Plekanec ke třem gólům v sérii přidal dvě asistence. Obránce Jaroslav Špaček stále nehraje pro virové onemocnění.

Ve druhém utkání se favorizovaní domácí prosadili až v prodloužení, hattrick završil Nicklas Bäckström. Montrealu nepomohly ani tři góly Andreje Kosticyna. Z Montrealu si pak Capitals odvezli dvě vítězství – 5:1 a 6:3.

Washington podle očekávání táhne dvojice Bäckström – Ovečkin, oba mají devět bodů. Ani gól ruského kanonýra Washingtonu nezabránil porážce 1:2 v pátém utkání, 37 zákroky pomohl Canadiens ke zdramatizování série slovenský brankář Jaroslav Halák.

Na vítězství Montrealu si můžete vsadit v kursu 3,03, na výhru Washingtonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,96. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články