Hlavní obsah

Fotbalisté Bayernu hájí bez Ribéryho náskok v Lyonu

Bez jedné ze svých hvězd se v semifinálové odvetě Ligy mistrů musejí obejít fotbalisté Bayernu Mnichov. Německý velkoklub nemůže v Lyonu počítat se službami francouzského internacionála Francka Ribéryho, který byl v prvním duelu vyloučen. Stejně tak je na tom Toulalan z domácího Olympique.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Italský sudí Rosetti vylučuje Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov (druhý zleva) v úvodním utkání semifinále Ligy mistrů proti Lyonu.

Článek

První zápas Bayern zvládl, Lyon byl ale v Mnichově příliš málo odvážný. Jediný gól zápasu vstřelil Arjen Robben v 69. minutě. Nizozemec v závěru neunesl střídání, ještě při odchodu ze hřiště mu důrazně domluvil kouč Bayernu Louis Van Gaal. Robben se poté za své chování omluvil.

V lize se ale o víkendu Bayernu nevedlo, v mistrovských dostizích se Schalke ztratil remízou 1:1 v Mönchengladbachu. Jediný gól hostů vstřelil Miroslav Klose. Van Gaal trápí početná marodka, možná nebudou moci nastoupit stopeři Demichelis s Van Buyten. Zraněný je Timoščuk, v trestu Pranjič.

Lyon v probíhajícím ročníku předvedl, že se proti silnému soupeři dokáže vytáhnout. Vyřadil favorizovaný Real Madrid, ve čtvrtfinále pak přešel přes soka z francouzské ligy Bordeaux. Doma v LM pět ze šesti utkání vyhrál, jedinkrát remizoval.

Na vítězství Lyonu si můžete vsadit v kursu 2,4, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama