Hlavní obsah

Slavia má poslední šanci zachránit sezónu, Jablonec hájí náskok

Mizernou sezónu stále mohou fotbalisté Slavie zachránit. Zatímco v lize klopýtají a jsou až osmí, v Ondrášovka Cupu mají stále šanci postoupit do finále. Dohánějí ale ztrátu z Jablonce, který první duel vyhrál 1:0. Druhým finalistou bude Olomouc nebo Plzeň.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Slavisté (zleva) Petr Trapp, brankář Martin Vaniak a David Hubáček diskutují po prohraném utkání semifinále Ondrášovka Cupu v Jablonci.

Článek

Slavia na umístění v nejvyšší soutěži už rezignovala, v posledním kole v Olomouci šetřila klíčové hráče pro pohárovou odvetu. Výsledkem byla porážka 1:3, jediný gól sešívaných vstřelil Ivanovski.

Jablonec byl úspěšnější, porazil 1:0 Brno. Jediný gól vstřelil Lafata, Severočeši se stále drží na dostřel vedoucímu duu Sparta – Ostrava. Na oba ztrácí Jablonec tři body. Kouč Komňacký má k dispozici kompletní kádr.

První semifinále rozhodla až proměněná penalta v poslední minutě. Krajčík fauloval nabíhajícího Lafatu a ex-slávista Marek Jarolím penaltu proměnil. Slovenský bek byl navíc vyloučený.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,71, na výhru Jablonce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,31. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama