Hlavní obsah

Barcelona dohání ztrátu, Inter nechce šanci zahodit

Ve složité pozici jsou fotbalisté FC Barcelona. Obhájce vítězství v Lize mistrů prohrál první semifinále prestižní soutěže v Miláně s Interem 1:3 a doma musí zabrat. Jinak bude obhajoba triumfu zmařena. Naposledy nejprestižnější evropskou soutěž vyhrál AC Milán před dvaceti lety.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Daniel Alves z Barcelony (vpravo) uniká Javieru Zanettimu z Interu Milán.

Článek

První zápas ovlivnil výbuch islandské sopky, Katalánci museli dlouhou cestu absolvovat po zemi. Přestože vedli po trefě Pedra, odjížděli s prázdnou. Nejprve vyrovnal Sneijder a po přestávce vstřelil vítězný gól Maicon. Třetí branku přidal Diego Milito.

Inter byl naposledy ve velkém evropském finále v roce 1972, teď by rád prodloužil sérii šesti vyhraných utkání v LM v řadě. Barcelona ale v obou duelech vyřazovací části smetla Stuttgart a Arsenal čtyřmi góly.

Teď se ale budou svěřenci trenéra Guardioly obejít bez kapitána a lídra defenzívy Puyola, který stojí pro žluté karty. O víkendu Barcelona porazila 3:1 Xerez, její góly vstřelili Jeffrén, Henry a Ibrahimovič.

Inter v domácí soutěži využil zaváhání vedoucího AS Řím, který prohrál se Sampdorií Janov. Milánský klub zdolal Bergamo 3:1 a na čele ligy má dvoubodový náskok. Může vyhrát čtvrtý titul v řadě.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Interu Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama