Hlavní obsah

Házenkářská extraliga se blíží k vrcholu, Zubří chce uspět i v Karviné

Šest titulů v řadě vyhráli házenkáři Karviné. Ve finále jsou i letos, jejich mistrovskou šňůru chce utnout Zubří. A boj o titul valašský celek zahájil skvěle, první duel vyhrál 26:23. Karviná může sérii před vlastními fanoušky srovnat.

Článek

Potřetí v řadě má finále stejné obsazení. Karviná sice do vyřazovacích bojů vstoupila až ze čtvrtého místa, v play-off ale pravidelně ožije a v posledních šesti letech byla nezastavitelná.

Zubří se z titulu radovalo naposledy v roce 1997 a letos nechce zaváhat. Pomoci by jim mělo ukončení neúspěšné série v play-off proti Karviné. Ta totiž vyhrála 20 vzájemných duelů ve vyřazovacích bojích v řadě. V prvním finále ale svěřenci trenéra Kekrta komplex Karviná zlomili.

K výhře 26:23 významně přispěl Stržínek, který nastřílel deset gólů. Karviná sice vstřelila úvodní gól zápasu, Zubří ale hned kontrovalo pěticí přesných střel. Domácí ovšem nevydrželi mimořádně vysoké tempo a zkušený soupeř opět otočil skóre na poločasových 14:12 ve svůj prospěch. Pak se defenzíva Zubří vzpamatovala a domácí dotáhli utkání k vítěznému konci.

Na vítězství Karviné si můžete vsadit v kursu 1,34, na výhru Zubří vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,7. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 10,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama