Hlavní obsah

Kladno hodlá odpovědět Slovácku a opět zmizet ze sestupové příčky

Jeden z nejdůležitějších utkání sezóny čeká v sobotu na fotbalisty Teplic a Kladna. Zatímco domácí by se rádi přiblížili vedoucí dvojici Sparta – Ostrava na rozdíl jediného bodu, Kladno hodlá odpovědět na páteční vítězství Slovácka a opět se tak dostat ze sestupové pozice.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Fotbalisté Kladna se radují z výhry nad Slováckem - ilustrační foto.

Článek

Teplice dvakrát v řadě (proti Příbrami a v Mladé Boleslavi) vydřely tři body a stále se drží na dohled špičky tabulky. Doma prohrály v sezóně jen dvakrát, získaly 27 bodů. Jediný gól v minulém kole v Boleslavi vstřelil Vachoušek.

Kladnu se po výměně trenérů daří, z posledních čtyř utkání vyjma remízy na Slavii třikrát zvítězilo. V minulém kole v klíčovém zápasu proti soupeři v boji o záchranu Slovácku.

Podzimní vzájemný zápas Teplice v Kladně vyhrály, góly vstřelili Kalivoda a Vondrášek. Bilanci obou celků jasně dominují Teplice, které ze sedmi utkání jen jednou ztratily body po remíze.

Na vítězství Teplic si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Kladna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama