Hlavní obsah

Chelsea může oslavit titul, v Liverpoolu ji ale čeká ostrá bitva

Poslední těžká překážka v cestě za mistrovským titulem čeká na fotbalisty Chelsea. Londýnský klub má dvě kola před koncem jednobodový náskok před obhájcem titulu Manchesterem United. Svěřence trenéra Ancelottiho v neděli čeká mimořádně těžký duel v Liverpoolu, který v sezóně doma prohrál jen dvakrát. Pokud Chelsea zvítězí a zároveň Rudí ďáblové ztratí body v Sunderlandu, bude Chelsea mistrem.

Foto: Max Rossi, Reuters

Radost fotbalistů Chelsea z gólu Salomona Kaloua (vlevo).

Článek

Liverpool nezažívá vydařenou sezónu, přesto v jejím závěru stále drží pohárové příčky. Naději na Ligu mistrů udržel minulou neděli vítězstvím 4:0 v Burnley, které porážka definitivně odsoudila k sestupu. Dvakrát se trefil kapitán Gerrard, jednou Maxi a v nastavení pečetil skóre Babel. Zraněný je stále kanonýr Torres, potíže se zády má N’Gog a mimo jsou i Škrťel, Insua a Aurelio. V týdnu Liverpool vypadl v semifinále Evropské ligy.

Chelsea si s chutí zastřílela proti Stoke, které si ze Stamford Bridge odvezlo debakl 0:7. Rozhodnuto bylo už po prvním poločase, který domácí vyhráli 3:0. Hattrick nastřílel Kalou, dvakrát (jednou z penalty) se trefil Lampard, zbývající góly obstarali Sturridge a Malouda. Po vypršení trestu se do sestavy vrací kapitán Terry.

Podzimní vzájemný zápas vyhrála Chelsea díky gólům Anelky a Maloudy 2:0.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 4,1, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,79. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,64.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama