Hlavní obsah

Baník má další šanci přeskočit Spartu, domácí Kladno se ale rve o záchranu

Papírově lehčí soupeři čekají ve středečním 28. kole na dva největší aspiranty na mistrovský titul. Vedoucí Sparta hostí čtrnácté Slovácko, druhá Ostrava se představí na hřišti předposledního Kladna. To na Slovácko před sebou ztrácí dva body a nutně potřebuje zabrat, jinak jej bude čekat sestup.

Foto: Petr Horník, Právo

Gruzínský útočník Kladna Dnitri Tatanašvili

Článek

Kladno v minulém kole vyhořelo v Teplicích, odkud si odvezlo debakl 0:5. Skóre otevřel ve 32. minutě Rosa a ještě do přestávky zvyšovali Stožický a Vachoušek. Ten se po přestávce trefil podruhé, v závěru pečetil střídající Kalivoda. Nemocný je hlavní trenér Stanislav Procházka, pro žluté karty nemůže hrát Szabo.

Ostrava ve šlágru remizovala se Spartou 1:1 a nevyužila tak šanci před vyprodanými Bazaly nenáviděného soupeře na první příčce Gambrinus ligy přeskočit. Baník má o čtyři góly horší skóre než Letenští, ve zbývajících třech duelech by se tak měl snažit v rámci možností hrát ofenzivně.

Podzimní vzájemný zápas vyhrála Ostrava 2:0. Baník poslal do vedení ve 35. minutě Strnad, čtvrt hodiny před koncem zvyšoval Řezník.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 4,31, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,71. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama