Hlavní obsah

Tottenham hájí čtvrtou příčku v Manchesteru v duelu s Citizens

Přímou řežbou o čtvrté místo v Premier League je středeční utkání Manchesteru City s Tottenhamem. Domácí Citizens ztrácejí na Kohouty jediný bod a pokud uspějí, posunou se do elitní čtyřky. Do konce soutěže pak bude chybět jediný zápas.

Článek

Manchester City může počítat s uzdraveným záložníkem Garethem Berrym, mimo jsou stále Lescott i brankářská jednička Given. Italský kouč Roberto Mancini, který v úvodu sezóny nahradil Marka Hughese, musí se svojí družinou zvítězit. Jinak už bude Tottenham těžko dohánět, Kohouti totiž v posledním kole nastoupí na hřišti sestupujícího Burnley.

Tottenham má stejně jako soupeř starosti s gólmany, vedle dlouhodobě zraněného Cudiciniho trápí tříslo Heurelha Gomese. Otázkou zůstává nasazení stopera Ledleyho Kinga. Kohouti jsou blízko historicky nejlepšímu umístění v Premier League a co víc, jistotě Ligy mistrů v další sezóně. Formu mají svěřenci Harryho Redknappa parádní, osm z deseti ligových utkání vyhráli a ve všech skórovali.

Tottenham vyhrál 11 z posledních 12 vzájemných utkání, deset z nich bylo v Premier League. Jediné vítězství City v posledních sedmi letech přišlo v březnu 2008. Na podzim zvítězil Tottenham 3:0, dvakrát se trefil Kranjčar a jednou Defoe.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 2,02, na výhru Tottenhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama