Hlavní obsah

Jihlava hájí náskok před Žižkovem, v předehrávce hostí Sokolov

Čtvrtou příčku v druhé nejvyšší české soutěži budou v pátek hájit fotbalisté Jihlavy. Celek z Vysočiny přivítá sedmý Sokolov a rád by zvýšil jednobodový náskok před Žižkovem. Na třetí Zlín ztrácí pět kol před koncem Jihlava osm bodů.

Článek

Jihlava je doma velice úspěšná, z 12 utkání prohrála jen dvě a nikdo v soutěži nevstřelil před vlastními fanoušky více gólů než právě Jihlava (27). Díky 20 vstřeleným gólům venku se Jihlava může pochlubit nejproduktivnějším útokem v lize. V minulém kole Jihlava porazila 3:0 Vlašim.

Sokolov venku vyhrál jen dva zápasy, ale celkem pětkrát přivezl na západ Čech bod po remíze. Baník má vzácně vyrovnanou bilanci, k devíti vítězstvím přidal po osmi remízách a osmi porážkách. Minulou sobotu Západočeši remizovali 3:3 s Hlučínem a nevyhráli tak v pátém utkání v řadě.

Podzimní vzájemný duel jasně vyhrál Sokolov 5:1. Skóre otevřel už ve 4. minutě Knakal, který se po chvíli trefil znovu. Po snížení Tecla po přestávce domácí rozhodli góly Hanzlíka (57.) a Vaněčka (59.). V předposlední minutě pečetil skóre Podrazký.

Na vítězství Jihlavy si můžete vsadit v kursu 1,71, na výhru Sokolova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,31. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama