Hlavní obsah

Bayern si vychutná mistrovské oslavy, domácí Hertha se loučí s bundesligou

V naprosto rozdílné náladě nastoupí do sobotního utkání bundesligy fotbalisté Herthy Berlín a Bayernu Mnichov. Zatímco domácí celek z hlavního města už ví, že se minimálně na rok s nejvyšší německou soutěží rozloučí, Bayern je téměř jistým mistrem.

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Fotbalisté Bayernu Mnichov se radují z branky.

Článek

Aby o první příčku přišel, musel by na hřišti posledního celku tabulky prohrát a Schalke by muselo v posledním kole stáhnout hrozivou patnáctigólovou ztrátu ve skóre. To ale není příliš reálné a Bayern si tak poslední utkání ligové sezóny mohou vychutnat. V minulém kole Bayern porazil 3:1 Bochum, všechny jeho góly vstřelil Müller.

Hertha naposledy jen remizovala 1:1 v Leverkusenu a její sestup tak byl zpečetěn. Berlíňané vedli po trefě Raffaela, v 59. minutě vyrovnal domácí Friedrich. Na dvojici Norimberk – Bochum před sebou Hertha ztrácí čtyři body. Doma Berlín nevyhrál 15 zápasů v řadě.

Bayern prohrál jediné z posledních 16 utkání proti Hertě, z toho desetkrát Berlíňané zvítězili. V prosinci Bayern porazil Herthu 5:2, tři góly vstřelil už v úvodní půlhodině.

Na vítězství Herthy si můžete vsadit v kursu 3,99, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,81. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,54.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama