Hlavní obsah

Liberec může opět zkazit Spartě sezónu

Pokud by si fotbalisté Sparty mohli vybrat, kde nekončit sezónu, s největší pravděpodobností by si vybrali Liberec. Na severu Čech jim v minulosti už několikrát velké naděje zmizely jako pára nad hrncem. Pokud Sparta neprohraje, vyrovná 32. zápasem v řadě bez porážky vlastní ligový rekord.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Obránce Sparty Manuel Pamič (vlevo) před Holeňákem z Liberce

Článek

Liberec se letos trápí, v tabulce je až desátý. Doma navíc vyhrál jen šest utkání ze 14. V minulém kole Severočeši prohráli 0:2 v Olomouci, na vítězství Liberec čeká čtyři zápasy. Zraněný je Gebre Selassie, viróza trápí Frejlacha.

Sparta si naposledy poradila se Slováckem, které smetla i díky dvěma trefám Wilfrieda 4:0. Letenští jako jediní v soutěži ještě v probíhajícím ročníku neprohráli, nemohou si ale dovolit v závěrečných dvou kolech ztratit body po remíze. Pod Ještědem Sparta naposledy vyhrála před šesti lety, nejistý je start Sionka a Kucky.

Podzimní vzájemný zápas vyhrála Sparta 2:0, góly vstřelili Holenda a Kadlec. Liberec hrál od 8. minuty bez vyloučeného Keliče.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 6,1, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama