Hlavní obsah

Premier League rozhodne poslední kolo, Chelsea hájí jednobodový náskok

Až poslední kolo rozhodne nejprestižnější evropskou fotbalovou soutěž – anglickou Premier League. V čele tabulky je Chelsea, a pokud v neděli porazí Wigan, bude slavit titul. Obhájce prvenství Manchester United musí porazit Stoke a doufat v zaváhání Londýňanů.

Foto: Gail Burton, ČTK/AP

Petr Čech

Článek

Chelsea může oslavit první titul od roku 2006, cennou trofej by tak získal i český gólman Petr Čech. Londýňany navíc stále čeká finále FA Cupu. Ale pozor, podzimní vzájemný zápas Wigan doma vyhrál 3:1.

Manchester United také končí sezónu doma a rovněž hostí papírové lehkého soupeře – Stoke. Do hry by už mohl zasáhnout záložník Owen Hargreaves, který byl dlouhodobě na marodce.  Stoke naposledy porazilo v lize Manchester v roce 1984. Podzimní vzájemný duel vyhráli United díky gólům Berbatova a O’Shea 2:0.

V sázce je i třetí příčka, zaručující přímý postup do Ligy mistrů. Tu hájí Arsenal, na nějž ztrácí dva body další londýnský tým Tottenham. Kanonýrům může hrát do noty, že jejich soupeř Fulham bude šetřit klíčové fotbalisty před středečním finále Evropské ligy proti Atletiku Madrid. Tottenham se představí v Burnley a v případě remízy Arsenalu by musel dohnat desetigólové manko ve skóre.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články