Hlavní obsah

Ujfaluši může s Atlétikem vyhrát Evropskou ligu, proti bude Fulham

Českého vítěze může mít letošní ročník fotbalové Evropské ligy. V dresu Atletika Madrid, které je podle bookmakerů Tipsportu v duelu proti Fulhamu favoritem, se objeví obránce Tomáš Ujfaluši. Prestižní zápas hostí německý Hamburk.

Foto: Susana Vera, Reuters

Tomáš Ujfaluši v dresu Atlétika Madrid

Článek

Bývalý reprezentant se může stát sedmým Čechem, který Evropskou ligu, potažmo Pohár UEFA, vyhraje. Trápí jej bolavá třísla, ale v neděli odehrál poslední půlhodinu v ligovém duelu v Gijónu (1:1). Atlético naposledy vyhrálo již neexistující Pohár vítězů pohárů před dlouhými 48 lety. A také na německé půdě – ve Stuttgartu.

Fulham patří k největším překvapením soutěže, na svém marši Evropskou ligu londýnský celek vyřadil několik zvučných soupeřů. Ukončil naděje Šachtaru Doněck na obhajobu, poradil si i s Juventusem Turín. A v semifinále ukončil naděje Hamburku, že se probojuje do finále na vlastním hřišti. V Premier League skončili svěřenci trenéra Hodgsona dvanáctí, v posledním kole v neděli prohráli 0:4 na Arsenalu.

Na vítězství Atletika si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Fulhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama