Hlavní obsah

Milánský Inter si hodlá další titul pohlídat v sestupující Sieně

Stejně jako v české lize se i v Itálii rozhodne o mistrovi v posledním kole. Pátý titul v řadě mohou do klubové sbírky přidat fotbalisté Interu Milán. Svěřenci trenéra Mourinha zakončí sezónu v Sieně, která je předposlední a sestoupí.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Hráči Interu Milán (zleva) Diego Milito, Mario Balotelli, Goran Panděv a Thiago Motta se radují z branky.

Článek

Siena v minulém kole remizovala ve Florencii 1:1, její jediný gól vstřelil Vergassola. Tým s českým záložníkem Lukášem Jarolímem v kádru už má několik kol jistotu sestupu.

Inter naposledy udolal 4:3 Chievo, předposlední krok k titulu mu přihrál vlastní gól Mantovaniho a trefy Cambiassa, Milita a Balotelliho. Milánští tak udrželi dvoubodový náskok před AS Řím.

V podzimní části Inter udolal Sienu 4:3, začátkem roku se ale o vítězství strachoval do posledních minut. Ještě v 88. minutě prohrával, pak vyrovnal svým druhým gólem v zápase Sneijder a v nastavení rozhodl Samuel. Sieně nepomohly ani dva góly Maccaroneho.

Na vítězství Sieny si můžete vsadit v kursu 18,5, na výhru Interu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,12. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 8,05.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama