Hlavní obsah

Startuje semifinále NHL, Žraloci hostí Jestřáby

Již jen čtyři celky mají stále šanci na vítězství v letošním ročníku NHL. O triumf v Západní konferenci se utkají San Jose a Chicago, tedy dva nejlepší týmy základní části Západu. Na Východě už skončil držitel Prezidentovy trofeje Washington i obhájce Stanley Cupu Pittsburgh.

Foto: ČTK/AP

Hokejisté Chicaga a Nashvillu si podávají ruce po postupu Blackhawks v play off

Článek

San Jose v posledních letech patří k nejlepším týmům NHL. Ale jen v základní části, v play-off byli Žraloci krotcí a skončili v prvním nebo druhém kole. Ne tak letos, kdy v prvním kole zdolali Colorado a následně poslali na dovolenou loňského finalistu z Detroitu. V play-off září Joe Pavelski, který v 11 zápasech získal 15 bodů (9+6). Po jedenácti bodech získali hvězdní Joe Thornton a Dany Heatley.

Chicago v základní části táhl mladíček Patrick Kane s 88 body, ve vyřazovací části přidala jednička draftu 15 bodů. Lepší je jen kapitán Jonathan Toews s 20 body. Jestřábi v prvním kole zdolali Nashville, poté vyřadili Vancouver.

V listopadu Chicago doma porazilo San Jose 4:3 v prodloužení, rozhodl Brent Seabrook. O deset dní později Jestřábi vyhráli v San Jose vysoko 7:2, tři asistence zaznamenal Duncan Keith. V prosinci Žraloci zvítězili 3:2, ale v lednu potřetí v sezóně uspělo Chicago, v prodloužení rozhodl Brouwer.

Na vítězství San Jose si můžete vsadit v kursu 2,10, na výhru Chcaga vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,7. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama