Hlavní obsah

Venus Williamsovou na úvod French Open čeká oblíbená Schnyderová

Startující French Open přináší neobvyklou zajímavost. Na obou koncích pavouka ženské dvouhry jsou sestry. Nasazenou jedničkou je Serena Williamsová, dvojkou pak její starší sestra Venus. Ta se v prvním kole tradičního antukového podniku utká se švýcarskou tenistkou Patty Schnyderovou, kterou ve všech deseti vzájemných utkáních porazila.

Foto: Daniel Ochoa , ČTK/AP

Venus Williamsová

Článek

Za necelý měsíc třicetiletá Venus Williamsová zahájila sezónu postupem do čtvrtfinále Australian Open, kde se sestrou Serenou vyhrála čtyřhru. V Dubaji světová dvojka získala titul po vítězství nad Azarenkovou, ve finále v Acapulku porazila Hercogovou. Až ve finále prohrála v Miami, a Madridu.

Basilejská rodačka Schnyderová je v žebříčku WTA na 61. místě, letos jednatřicetiletá hráčka postoupila do čtvrtfinále ve Fesu, ve třetím kole skončila v Madridu na raketě Stosurové.

Obě tenistky se utkaly desetrkát, pokaždé vyhrála Williamsová. Naposledy letos v Římě po setech 6:2 a 6:2. Vítězka námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na lepší z dvojice Parra Santonjaová (Španělsko) – Naraová (Q-Japonsko).

Na vítězství Venus Williamsové si můžete vsadit v kursu 1,1, na výhru Schnyderové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama